PERSONAL TRAINERIT

SUPERFITIN PERSONAL TRAINERIT

Rauni Kuntsi

Olen Rauni Kuntsi, personal trainer – koulutettu hieroja Jyväskylästä, joka on lapsuudesta asti liikkunut paljon ja monipuolisesti.

Kiinnostus liikuntaa kohtaan on ollut olemassa aina. Kuntosalia, lenkkeilyä, rullaluistelua, hiihtoa, lentopalloa, biitsiä, milloin mitäkin – vuodenaikojen mukaan. Liikunta on siis aina ollut minulle olemassa, se on elämäntapa. Ne kuuluisat levottomat jalat.

Olen valmistunut kuntosaliohjaajaksi, sekä personal traineriksi. Olen tehnyt ryhmäliikuntaohjauksia, sekä ohjannut pt-pienryhmiä ja henkilökohtaisia ohjausasiakkaita.

Tmi Rauni K -nettisivut

 

Koulutus

  • Yleisurheilukouluohjaaja (TUL)
  • Liikuttaja -tutkinto (Keski-Suomen Liikunta, 2006)
  • International Nordic Walking Association (2006)
  • Kahvakuulaohjaaja (Trainer4You)
  • Kuntosaliohjaaja (Trainer4You)
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Flexi-Bar trainer (2010)

Anne Laukkanen

Personal trainer Anne Laukkanen

Olen koulutukseltani personal trainer, ravintovalmentaja, kuntosalivalmentaja sekä kahvakuulaohjaaja. Liikunta ja liikkuminen on aina kuulunut arkeeni. Nuorempana kilpailin yleisurheilussa eri lajeissa ja hiihdin kilpaa. Aikuisiällä löysin fitness lajin, jossa olen kilpaillut Masters-sarjassa body fitness lajina, tämä on tuonut arvokasta tietoa ja kokemusta omaan valmennus työhöni.

Tykkään mahdollisuudesta auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Näen liikunnan ja ravitsemuksen tehokkaina työkaluina, joilla voidaan luoda vahva perusta terveelle ja energiselle elämälle. Yhdistän ammattitaitoni personal trainerina ja ravintovalmentajana tarjotakseni asiakkaille yksilöllistä tukea matkalla kohti parempaa kuntoa ja terveyttä.

Olipa tavoitteesi parantaa kuntoasi ja hyvinvointiasi, saada jonkinlainen ”punainen lanka” treeneihin, parantaa ruokailutottumuksiasi, olen täällä auttamassa sinua.

Liity joukkoon, ja yhdessä voimme rakentaa sinulle räätälöidyn harjoitus- ja ravintosuunnitelman, joka vie sinut askeleen lähemmäs terveempää ja onnellisempaa elämää. Odotan innolla mahdollisuutta olla tukenasi matkallasi kohti parempaa itseäsi!

Minut tavoittaa parhaiten 040 506 1078 / ptannelaukkanen@gmail.com

YHTEYSTIEDOT

Tikkutehtaantie 2 D, 40800 Vaajakoski

020 7199 610

info@superfit.fi

Yrittäjä Katja Viitanen

VASTAANOTTO AVOINNA

Maanantai – Keskiviikko
klo 14 – 18

Torstai – Perjantai
klo 12 – 15

Kortin uusimiset vastaanoton ollessa suljettu:
info@superfit.fi

MG-kortilla sisään 24/7