PERSONAL TRAINERIT

SUPERFITIN PERSONAL TRAINERIT

Rauni Kuntsi

Olen Rauni Kuntsi, personal trainer – koulutettu hieroja Jyväskylästä, joka on lapsuudesta asti liikkunut paljon ja monipuolisesti.

Kiinnostus liikuntaa kohtaan on ollut olemassa aina. Kuntosalia, lenkkeilyä, rullaluistelua, hiihtoa, lentopalloa, biitsiä, milloin mitäkin – vuodenaikojen mukaan. Liikunta on siis aina ollut minulle olemassa, se on elämäntapa. Ne kuuluisat levottomat jalat.

Olen valmistunut kuntosaliohjaajaksi, sekä personal traineriksi. Olen tehnyt ryhmäliikuntaohjauksia, sekä ohjannut pt-pienryhmiä ja henkilökohtaisia ohjausasiakkaita.

Tmi Rauni K -nettisivut

 

Koulutus

  • Yleisurheilukouluohjaaja (TUL)
  • Liikuttaja -tutkinto (Keski-Suomen Liikunta, 2006)
  • International Nordic Walking Association (2006)
  • Kahvakuulaohjaaja (Trainer4You)
  • Kuntosaliohjaaja (Trainer4You)
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Flexi-Bar trainer (2010)

Anne Laukkanen

Olen Anne Laukkanen, kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Olen pienestä asti harrastanut liikuntaa monipuolisesti. Lajejani ovat olleet hiihto, yleisurheilu sekä bodyfitnes. Harrastaminen ei jäänyt vain harrastamiseksi, olen kilpaillut myös näissä lajeissa. 

Liikunta ja liikkuminen on kuulunut aina jollain tavalla arkeeni, joko harrastuksena tai lasten kanssa touhutessa ja ulkoillessa. Salitreenit aloitin kymmenen vuotta sitten. Voi sanoa, että harrastuksesta on tullut ammatti, sillä olen koulutukseltani kuntosalivalmentaja sekä personal trainer.

Nautin kovasti, kun saan ihmiset liikkumaan ja pitämään huolta itsestään.  Laadin jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn, tarpeisiin ja tavoitteisiin tähtäävän ohjelman sekä varmistan liikkeiden oikeat suoritustekniikat.

Valmentajana olen rohkaiseva (usko itseesi) ja kannustava, mutta myös tarvittaessa vaativa.

YHTEYSTIEDOT

Tikkutehtaantie 2 D, 40800 Vaajakoski

020 7199 610

info@superfit.fi

Yrittäjä Katja Viitanen

VASTAANOTTO AVOINNA

Maanantai – Tiistai
klo 11 – 19

Keskiviikko – Perjantai
 klo 11 – 18

Kortin uusimiset vastaanoton ollessa suljettu: info@superfit.fi

MG-kortilla sisään 24/7